Update!

Onderstaand bericht heb ik donderdag 7 februari geschreven. Helaas heb ik vandaag, vrijdag 8 februari, via Travel Active te horen gekregen dat de familie hun zoektocht naar een au pair op 'on hold' hebben gezet. Het lag niet aan mij, dus daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Wat de reden wel is, is voor mij onbekend. Er wordt nu weer gezocht naar een ander mogelijk gastgezin voor mij. Hopelijk heb ik snel weer goed nieuws!

Eindelijk weer een update!

Als eerst bedankt voor jullie reacties op mijn verhaal. Ik vind het erg leuk om de reacties te lezen. Jullie positiviteit geeft mij nog meer zin en energie om dit avontuur aan te gaan!

Half januari had ik een workshop bij Travel Active. Dit was een erg interessante, leuke, leerzame en gezellige workshop. We hebben veel informatie gekregen tips en tops om te doen (of juist niet!) wanneer je in contact bent met een familie of wanneer je al bij je gastgezin zit.

Vanochtend las ik nietsvermoedend mijn mail, toen ik zag dat er mail uit Nieuw- Zeeland was! Er is een gezin wat interesse in mij heeft, en zij hebben mij al gelijk een mailtje gestuurd. Niet veel later had ik ook van Travel Active mail, met daarin het familieprofiel. Het gezin spreek mij erg aan.Het gaat om een gezin bestaande uit; vader, moeder en 4 jongens. Ze wonen op het Noordereiland. Meer wil ik nog niet vertellen over deze familie ivm met de privacy.

Ik heb hen net een reactie gestuurd om een skype afspraak te maken. Zo leren we elkaar op een snelle manier kennen. Het is wel even passen en meten wat we zitten met een tijdsverschil van 12 uur. Voor de beeldvorming: wanneer het in Nederland 7februari 20.00u is dan is het in Nieuw- Zeeland 8 februari 8.00uur.

Ik hoop dat ik snel met de familie op skype kan praten zodat we elkaar kunnen leren kennen en kunnen kijken of er een klik is.