Mini update

Kia ora!

Bedankt voor alle, mooi, lieve, positieve woorden op mijn vorige verhaal. Jullie woorden doen mij veel goeds! Ook al laat ik het niet altijd blijken, en heb ik soms wat grootpraat, ik zal jullie ook zeker gaan missen!!

Vorige week werd duidelijk dat er een match tussen mij en de familie is. Dit was op een zondag dus ik moest nog een dag wachten voor ik Travel Active op de hoogte kon stellen. Het eerste wat ik maandag dan ook heb gedaan, was hen bellen. Travel Active heeft het goede nieuws doorgegeven aan Dream Au Pair, de partnerorganisatie in Nieuw- Zeeland. Dream Au Pair kan dan een contract voor de familie en mij opstellen zodat wij die beiden konden ondertekenen.

Dus daar moest ik de afgelopen week op wachten. Ik kon verder weinig doen, visum aanvragen kan pas na ondertekening van het contract. Er konden al wel wat kleine dingen geregeld worden, en ik heb mij een beetje verdiept in de geschiedenis en cultuur van Nieuw- Zeeland.

Vandaag heb ik eindelijk het contract ontvangen en ondertekend! ...en gelijk weer retour gestuurd. Gelukkig kan dit tegenwoordig allemaal via de digitale postduif, wat dus betekend dat het contract alweer in Nieuw- Zeeland ligt.

En toen begon de hectiek :) Verzekering bellen, visum aanvragen, formulieren invullen en opsturen. Gelukkig heb ik een lieve moeder die mij helpt en voor mij de verzekering heeft gebeld om het een en ander uit te zoeken, want ik heb daar niet veel verstand van en mij kunnen ze (bijna) alles wijsmaken;) Thnx mam!

Ook het visum aanvragen gaat tegenwoordig online, dus je raadt het al: Dat heb ik 'even' gedaan, daar ben ik al met al nog een uur mee bezig geweest. Maar goed, de aanvraag is onderweg. Binnen een paar dagen krijg ik te horen of mijn visum wordt goedgekeurd.

Mijn ticket kan nu ook bijna geboekt worden. Daarbij krijg ik de hulp van Travel Active, zij zoeken voor mij de beste vliegoptie uit en als ik het daarmee eens ben dan kan die geboekt worden.

Velen van jullie zijn nieuwsgierig naar mijn vertrekdatum. Deze is nog niet bekend, ik hoop in de week van 18 maart te vertrekken. En ja dat is snel, dat realiseerde ik mij van de week ook ineens, maar men wat heb ik er een zin in!

Tot snel weer!