visum, ticket, etc.

En dan gaat alles ineens in een sneltreinvaart!!!

Voor het weekend had ik mijn visum aangevraagd en deze heb ik gisteravond al ontvangen. Ik mag dus officieel Nieuw Zeeland binnen :)

Ondertussen had ik van Travel Active een reisoptie gekregen. Natuurlijk gelijk met mijn gastfamilie besproken of deze uitkomt, zodat ik het ticket kan gaan boeken. En 3x raden... dat heb ik vandaag gedaan!! Ja je leest het goed: Mijn ticket is geboekt!

Voor de geinteresseerde:

Zondag 17 maart, 19.30 vertrek van Schiphol.

Overstap in Londen.

Van Londen naar Sydney, met een tussenstop in Singapore zodat het vliegtuig kan tanken etc. En van Sydney naar Auckland!

Zoals ik het nu schrijf lijkt het echt alsof ik er binnen 2 uur ben. Maar dat is niet zo. Want mijn aankomst in Auckland is dinsdag 19 maart om 14.25. LET OP dit is de Nieuw Zeelandse tijd, in Nederland is het dan dinsdag 19 maart 2.25am.

Mocht je meer reisdetails willen, omdat je mij komt uitzwaaien, of omdat je gewoon op de hoogte wilt blijven van mijn vlucht, dan kan je dat aan mij vragen en dan zal ik het je toe mailen. Ik vind het geen fijn idee om dat allemaal zo open op internet te hebben staan:)

Ik wilde eigenlijk nog een afscheidsfeest geven, maar omdat het zo kortdag is heb ik besloten om dat niet te doen. Dan heb ik de komende weekenden de tijd om mijn spullen bij elkaar te zoeken en om in het weekend van vertrek alles in te pakken.

Dus mocht je mij nog zien de komende 19 dagen, dan kan het zijn dat het de laatste keer is voor ik naar Nieuw Zeeland ga :)

Liefs