15 weken
02 jul. 2013
🇳🇿
vanuit Nieuw-Zeeland
15 weken precies, zolang ben ik alweer hier. En ik geniet nog steeds met volle teugen!Eigenlijk wilde ik nog geen blog plaatsen, maar de komende weken staan er wat uitjes gepland en om te voorkomen dat mijn blog zo ontzettend lang wordt, doe ik nu even een korte update.
De afgelopen weken veel naar de bios geweest, en een paar keer wezen stappen met Anouk.Natuurlijk heb ik ook gewoon gewerkt., en veel.
Vader en moeder waren voor een lang weekend naar Queenstown en oma en opa zouden komen voor dat weekend. Door omstandigheden konden zij pas vrijdagmiddag komen en mn hostmom ging donderdag al weg. Mn hostdad was daar al 1,5 week ivm werk. Dus ik heb vanaf donderdagochtend tot vrijdagmiddag na schooltijd de kinderen alleen gehad. Overdag is het al een hele verantwoordelijkheid, die ik dan niet bewust voel, maar 's nachts komt dat gevoel extra sterk. Daardoor slaap je slecht en hoor je elk geluid. En dan had ik ook nog eens het geluk dat het stormde buiten.
Ik heb bij de kinderen op de kamer gelegen, netjes een matras op de grond. De kinderen vinden het fijn om bij je te liggen met als gevolg: de bedden zijn leeg, kinderen liggen op het matras, Kirsten op de grond (want ik werd van het matras geduwd) en zonder deken want die is ingepikt. Ik dacht nog slim te zijn door stiekem in een van de bedden te gaan liggen, maar de kinderen hebben alles door. Dus binnen no time lig ik klem in het midden van het bed met aan beide kanten van mij een kind, waarvan 1 heel bewegelijk!. Je snapt dat ik vrijwel niet geslapen heb die nacht ;)
Vrijdagmiddag hebben oma en opa mij afgelost en begon mijn weekend. En die begon met een 70's party in de stad. Een superleuk feest met leuke muziek, ja 70's heeft leuke muziek. In een hostel blijven slapen, want dat is het makkelijkste want het openbaar vervoer is hier vreselijk. Echt waar, ik zal nooit meer klagen over het ov in Nederland, dat beloof ik!
Vorige week was het jongetje de hele week thuis omdat hij ziek was. Gelukkig bleef mama een dagje thuis en waren oma en opa er ook nog 2 dagen. Op donderdag had ik hem wel de hele dag.
Door familie omstandigheden begon mijn weekend donderdagmiddag al. Mijn familie was het hele weekend weg door deze omstandigheden.
Ik heb het hele weekend bij Anouk doorgebracht aangezien zij ook alleen thuis was. Vrijdag samen met Anouk en Mandy weer naar de bios geweest en met z'n 3en bij Anouk geslapen, erg gezellig. Zaterdag een relaxt dagje gehad, op aandringen van Anouk sushi gegeten en 's avonds lekker film gekeken. En vegetarische sushi is best lekker hoor ;)
Zondag wilde Anouk en ik naar een dam gaan, maar die hebben we niet kunnen vinden. We kwamen wel een andere mooi spot tegen en hebben daar wat foto's gemaakt. Die zal ik hier plaatsen.
En gisteren (maandag) was ik ook vrij, en je raadt het al: weer naar de bios geweest. Gelukkig hebben ze hier een kortingspas waarmee je punten kan sparen om gratis naar de film te gaan. We zijn goed op weg met de punten! Toen ik 's avonds thuis kwam was de familie ook weer thuis. De kinderen vlogen mij om mijn nek en waren het eerstvolgende kwartier niet bij mij vandaan te krijgen. Ik denk dat zij van mij houden… Ik wel van hun!!
En dan zijn we alweer bij vandaag. Vandaag weer begonnen met werken, en nu het meisje ziek thuis. Zij is lekker film aan het kijken en ik breng jullie weer op de hoogte.
De eerst volgende trip die gepland staat is een weekendje Taupo. Met in totaal 7 au pairs hebben we zelf een weekend weg georganiseerd en al allemaal leuke dingen in de planning staan. Dus daar ga ik de volgende keer over bloggen.
Liefs xxx Kirsten
De editor in deze site (om de blog te maken) is zo slecht, dat ik niet gewoon een enter kan doen om duidelijk alinea's te maken en het overzichtelijk te houden. Dus soms staat er een heel verhaal en soms heb je overbodige ruimte. Daarbij maak ik het de editor ook niet makkelijk door het eerst in mijn notities te typen en vervolgens hier te plakken. Excuus voor de rare lay out.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}